Anlita hongsa städ – vi underlättar vardagen med

Våra städtjänster

I vårt utbud hittar du ett flertal städtjänster som förenklar din vardag och ger dig tid till annat som du tycker är viktigt – Du kanske har svårt att hinna med hemstädet? eller vill öka produktiviteten på kontoret? Oavsett vad önskemålen är så kan vi på Hongsa Städ leverera städningar som är kvalitativa och hållbara. Vi utgår från Forshaga men kan hjälpa dig i närliggande områden såsom Karlstad, med flera.

Hemstäd

Med vår hemstädning får du över tid till annat – Vi ser till att städa din bostad utifrån dina egna önskemål. Vi börjar alltid med en konsultation där vi ser över dina behov och därefter skräddarsyr vi ett paket som uppfyller din krav. Genom att alltid ha kontakt kan vi säkerställa att vårt arbete alltid följer det du som kund tycker är viktigt. Begär din offert för hemstädning redan idag! 

Återkommande eller enstaka städningar

Miljövänliga produkter

Vi anpassar oss utifrån ditt schema och städar när det passar dig!

Fönsterputs

Vi är specialister inom fönsterputs – Vi arbetar effektivt och säkerställer att ljusinsläppet fungerar som den ska. Vi ser till att avlägsna fettfläckar, smuts och annat med beprövade tekniker och produkter. Överlämna fönsterputsen till oss, vi ser till så att det är rent och fint! 

Effektivt utfördande

Spara tid

Kontorsstäd

Med vår kontorsstäd säkerställer du en seriös och fin arbetsplats att visa upp varje gång någon besöker er – Dessutom är det bevisat att ett rent miljö ökar produktiviteten och trivsamheten. Investera i ditt företag redan idag och anlita oss för kontorsstäd i Forshaga med omnejd!

Öka produktiviteten

Ha alltid en representabel miljö att visa upp

Flyttstäd

Är det dags att flytta? En flyttstädning kan orsaka en hel del stress. Vi på Hongsa Städ är specialister och vet vad som krävs för att få en flyttstäd att bli godkänd. Vi arbetar utifrån check-listor för att inte missa något i lägenheten, huset eller kontoret. När du anlitar Hongsa Städ för flyttstäd kan du känna dig trygg och fokusera på din nya bostad! 

Check-listor som säkerställer kvalitén

Minska stress och fokusera på din nya bostad